snyggt mobilskal

Ett snyggt mobilskal som skyddar telefonen

När jag köper en ny telefon så vill jag gärna ha ett snyggt mobilskal till den, för mig är ett snyggt mobilskal lite som en accessoar. Jag vill också kunna byta skal utifrån vart jag ska, vad jag har på mig och vilken väska jag har. Jag gillar när skalet matchar med resten av min outfit. Skal kan vara ganska dyra men jag tycker det är värt pengarna att unna sig några stycken. 

När jag letar efter iPhone 13 pro skal så tittar jag såklart på priset och hur mycket skalet skyddar telefonen men jag tittar även på designen. Jag har några favoriter när det kommer till skal till min telefon som jag tänkte dela med mig av. Skal till telefonen är som allting annat en smaksak, men här har ni två skal som jag rekommenderar.

En av mina favoriter

Sist jag köpte ett snyggt mobilskal till min telefon så köpte jag ett som heter Hold it Iphone 13 skal silikon blush pink. Som ni hör på namnet så är skalet ljusrosa och det passar fint under sommaren tycker jag. Jag gillar silikonskal för att de är sköna att ha i handen och de skyddar också telefonen bra eftersom de tar en del av stöten om telefon skulle falla i golvet.

En annan sak som jag tycker är bra med silikon skal är att de gör så att det inte är så lätt att tappa sin telefon. När man håller telefonen i handen så glider den inte som den kan göra med andra skal. Det är också superenkelt att sätta på silikonskalet på telefon, vilket det inte alltid är med andra skal. 

Jag tillhör en av dem som älskar pastellfärger, de lyser upp utan att vara alltför färgstarka. När jag ska välja skal till min telefon så köper jag alltid ett silikonskal i en av de läckra pastellfärgerna som finns. Färgerna är lätta att matcha till en outfit eller en väska eftersom de är så matta i färgen. 

Snyggt mobilskal
Ett snyggt mobilskal i min favoritfärg, rosa. Köpt hos Skalhuset.se, foto från Skalhusets hemsida.

Plånboksfodral behöver inte vara tråkiga

Jag måste också slå ett slag för plånboksfodralen och då menar jag inte de tråkiga fodralen. Just plånboksfodral har kommit till att bli min andra favorit utöver mobilskalen i pastellfärger.

När jag köper ett plånboksfodral så vill jag gärna ha ett läckert mönster eller en fin färg annars kan de här skalen bli ganska tråkiga. När jag ska på fest så har jag ofta en lite mindre väska och fördelen med de här skalen är att jag kan lämna plånboken hemma och bara ta med mig telefonen. Det gör att jag får plats till annat i min väska under festen.

mobilskal
En annan rosa "favvo" hos mig när det gäller plånboksfodral, Foto:Skalhuset.se.