julklapp till honom

Svårt att hitta julklapp till honom? Här får du bästa tipsen!

Söker du också efter julklapp till honom? Bra, för då har då kommit till helt rätt stället. Även om det känns som att sommaren nästan precis lämnat oss och hösten har gjort entrè, så går tiden ändå fort som vi alla vet och snart knackar även julen på dörren. För en del är julen en högtid man gärna kan hoppa över och för andra är den något man har väntat på och längtat efter under hela året. Oavsett vilket så är julklappar något de flesta köper, i alla fall några till de som står en närmast.

En del av oss är sista minuten handlare som gärna börjar tänka på julklappar några dagar innan jul. De stressar ut i butiker och letar eller slår upp någon sida på nätet för att leta efter den perfekta julklappen. Många tycker det är svårt att hitta julklappar som passar speciellt om det gäller en julklapp till din kära pojkvän. Det kan ibland vara svårare att köpa gåvor till män än till kvinnor men det behöver inte vara så, det är bara fantasin som sätter gränser. Här kommer lite tips på julklappar till honom för dig som står och stampar och inte vet vad du ska köpa.

Julklapp till honom som även du kan ha glädje av

Ska du köpa julklapp till honom, mannen i ditt liv, och har svårt att komma på något bra som kan glädja honom? Upplevelser är ju en julklapp som är helt rätt i tiden och det är även en julklapp som ni många gånger kan njuta av tillsammans. För lets face it, alla pojkvänner är ju inte de bästa gåvo-köparna, även om vi såklart inte ska dra alla över en kam. 

Men hur många är vi inte som har stått där på julafton med en stekpanna eller någon tråkig pryl som man inte fattar vad den ska användas till i handen? Samtidigt har man en mäkta stolt pojkvän bredvid som sträcker på sig och undrar om inte han är världsbäst på att välja julklappar till dig. Nej ibland behöver man ordna saker och ting själv, ni vet “vill man ha någonting gjort, är det bäst att man gör det själv”.

Upplevelser - en julklapp som pojkvänner uppskattar

Som sagt, upplevelser blir aldrig fel och en upplevelse som till exempel “Spökvandring och middag i gamla stan” är en perfekt julklapp till din pojkvän som kan vara både romantisk och spännande för er båda. 

Den här spännande och mystiska stadsvandringen visar oss en mörk sida av Stockholm som vi inte vet något om. Spökar det i Stockholms gamla byggnader och ligger helvetet precis runt hörnan? En rysligt spännande vandring i ett mörkt Stockholm som avslutas med en 3-rätters middag i Gamla stan….om du vågar förstås!

En annan julklapp till pojkvännen som sätter guldkant på tillvaron för er båda är “Champagneprovning vid Stureplan”. Vem vill inte dricka bubbel tillsammans med sin bättre hälft och kanske får du honom att byta ut sin öl till lite mer sofistikerad dryck efter den här upplevelsen. 

Här bjuds vi på olika sorter av champagne tillsammans med en lektion kring begreppen runt champagne samt skillnaderna mellan de olika sorterna. Ni serveras en härlig delikatessbricka som passar till dryckerna och med hjälp av ett blindtest av champagnen utser ni en favorit. Efter det här kan du nog räkna med att pojkvännen kommer hem med en flaska bubbel på fredagskvällen istället för en sex-pack. En härlig win-win julklapp kan man nog lugnt säga.

Är ni aktiva och tävlingsinriktade båda två? Då kan “Hinderbana för två med instruktör på Extremfabriken i Stockholm” vara något för er. Här tävlar man mot varandra i medel-tuff hinderbana med hjälp av en instruktör som ger er tips och lär er olika tekniker för att ta er igenom hinderbanan på bästa sätt. 

Den här upplevelsen passar de flesta och man kan genomföra banan så många gånger man orkar, vilket kan vara bra så att båda får en chans att vinna. Om du tror att ni klarar spänningen mellan er när ni står som motståndare och att förhållandet håller oavsett vem som vinner så är detta en julklapp att satsa på.

En prylgalning där hemma? Missa då inte dessa tips!

Har man en pojkvän som är en prylgalning så kanske man vill glädja honom lite extra under julen, även om man själv himlar med ögonen över vissa prylar som han har köpt på sig. Brukar pojkvännen komma hem efter ett hårt träningspass och be dig massera honom? Då kan en Massagepistol vara en grej som gläder er båda.

Med hjälp av massagepistolen kan han nämligen sköta massagen själv, den hjälper honom att lindra ömma muskler och släppa spänning och smärta i kroppen. En perfekt julklapp till både yngre och äldre pojkvänner som du kanske också kan få använda om du frågar snällt.

Kanske har din pojkvän också ett stort filmintresse, nästan på gränsen till att du tycker det är barnsligt? Men det behöver det ju inte vara, klassiska filmer som “Star Wars” och “Spindelmannen” är ju faktiskt ganska coola. Kanske du kan stå ut med lite accessoarer i er lägenhet som speglar hans intresse även om du tycker att det finns snyggare saker att inreda med. 

Med en “Star Wars – Millennium Falcon Posable Desk Light”  under granen blir du nog den populäraste flickvännen den här julen. Den här skrivbordslampan föreställer det berömda skeppet från “Star Wars” filmerna och lyser upp hans skrivbord med stil, en cool julklapp till pojkvännen som älskar allt med ”Star Wars”.

Är “Spindelmannen” en favorit hemma hos er? Har du en pojkvän som kastar nät överallt och svingar sig i soffan som Spindelmannen då kan den här lampan vara årets julklapp. Är det mörkt ute så är den här “Spindelmannen” lampan så häftig att tända, den är 3D formad och sveper ett starkt LED-ljus över rummet när du tänder den. Man kan också skapa en mer kyld atmosfär med den här lampan genom att vrida på den inbyggda brandpanndämparen, mycket imponerande!

En julklapp till honom som doftar

Klassikern och som man sällan misslyckas med brukar vara olika parfymer och hudvårdsset. Har du en pojkvän som alltid väljer samma doft eller som inte riktigt har förstått det här med hudvård kan du hjälpa honom på traven. Ett gåvoset från Hugo Boss med både Eau De Toilette och dusch gel kan aldrig bli fel.

Dofterna från Hugo Boss är klassiska och brukar vara något även för den pojkvän som har svårt att släppa sin favoritdoft. Med “Hugo Boss The Scent” gåvoset får du en fantastisk och förförisk doft av kryddig ingefära och exotisk söthet från den afrikanska maninkafrukten. En klassisk julklapp till pojkvännen med andra ord.

Vill man istället satsa på lite hudvård som en julklapp till mannen i ens liv, ja då kan Aquapower Moisturizing Face Set från Biotherm vara både nyttigt för huden och härligt lyxigt. Har man en pojkvän som inte är så bra på det där med hudvård kan detta vara perfekt. En ansiktsrengöring som han börjar med och en ansiktskräm att avsluta med, snabbt och enkelt!

Har du en pojkvän som dyker upp med en sån där 3 i 1 flaska, med schampo, balsam och tvål i samma tub, då kanske du ska satsa på en julklapp som ger hans hår lite kärlek. Med superkit 1 – Shampoo, Conditioner, Perfector & Oil från Olaplex får han både schampo, balsam, hårinpackning och hårolja att behandla håret med. Naturligtvis kommer de i varsin flaska och inte i någon sammansatt röra och kommer att göra hans hår friskt, mjukt och glänsande.

Då är julen räddad!

Nu hoppas vi att du har fått en hel del tips på saker som kan glädja både dig och honom under julen, skulle du ändå behöva fler julklappstips till pojkvännen så finns också dessa att hitta hos AmellaGrace.se.

Det behöver annars inte vara svårt med julklapp till honom, som sagt så är det bara fantasin som sätter gränser. Många gånger gör vi saker och ting svårare än vad det är och krånglar gärna till det helt i onödan. Det skapar både stress och irritation och det är det sista vi behöver under julen.

Även om vi tillhör den där flickvännen som står där med stekpannan i handen eller den som står där med en julklapp som man faktiskt uppskattar så ska man komma ihåg att det är tanken som räknas. 

De flesta köper ju faktiskt julklappar för att glädja mottagaren och saker som man tror att den man ger det till kommer att uppskatta. Oavsett så är julen räddad för dig och din pojkvän med de ovanstående tipsen, du kan liksom inte misslyckas. Tänk bara på att vara ute i god tid med dina inköp så att du inte riskerar att stå där med varor som är slutsålda.

1 reaktion på ”Svårt att hitta julklapp till honom? Här får du bästa tipsen!”

  1. Pingback: Hösttrender 2022 som du absolut inte får missa - Läs min artikel!

Kommentarer är stängda.